0853018345 info@mmabv.nl

Over MMA

Manni Management & Advies

Zit u met vragen over uw business en heeft u de expertise niet in huis? Breng dan uw vraagstuk onder bij Manni Management & Advies. Vanuit Manni Management & Advies adviseren en begeleiden we onze klanten onder andere met projectmanagement, projectleiding, advisering rondom automatisering, bedrijfsprocessen en beleid. Dit met als expertise het ICT landschap.

Manni Management & Advies is een partner gedreven organisatie Het streven is dan ook: het regelen en uit handen nemen van uw business vraagstuk. Lukt dit niet vanuit eigen expertise? Dan zoekt Manni Management & Advies de geschikte partner hiervoor. De slogan van Manni Management & Advies is dan ook:

“Samen met elkaar”

Missie

Manni Management & Advies heeft de missie om alles wat uw business versterkt in te kunnen vullen. We staan voor kwaliteit in het leveren van onze diensten en het uit handen nemen van uw vraagstukken. Vraagstukken welke uw business bezighoudt kunnen door Manni Management & Advies worden ingevuld. Dit vanuit het oogpunt dat uw afdelingen versterkt kunnen worden. Heeft u geen gedegen IT, juridische, HR, financiële, compliance of welke kennis dan ook? Manni Management & Advies staat klaar voor uw organisatie om u hiermee te helpen.
Door onze klanten te kennen en een partner gedreven organisatie te zijn vinden we altijd een passende oplossing voor uw vraag. Vanuit onze overtuiging dat uw business het belangrijkste is zijn we er om u te adviseren, versterken, werk uit handen te nemen of simpelweg: om te sparren.

Visie

Door autonome groei in zowel de diepte en de breedte in de organisatie is de visie van Manni Management & Advies alles wat uw business versterkt in te vullen. Autonome groei in de zakelijke dienstverlening waarbij klanten centraal staan. Manni Management & Advies wil uw business versterken door uit handen te nemen wat niet uw expertise is. We willen bereiken dat uw vraagstuk bij Manni Management & Advies altijd in goede handen is. Hier is groei in kennis, maar ook groei in partners voor nodig, hier houdt de organisatie zich de komende jaren mee bezig.
Vanuit de missie en visie staat Manni Management & Advies voor de volgende kernwaarden: Vernieuwend Ambitieus Dienstbaar

Samen met elkaar

Manni Management & Advies is een partner gedreven organisatie Het streven is dan ook: het regelen en uit handen nemen van uw business vraagstuk. Lukt dit niet vanuit eigen expertise? Dan zoekt Manni Management & Advies de geschikte partner hiervoor. De slogan van Manni Management & Advies is dan ook “samen met elkaar”