0853018345 info@mmabv.nl

Contact

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek aangaande de diensten van Manni Management & Advies of het worden van een partner? Stuur dan een e-mail aan info@mmabv.nl . Manni Management & Advies behandelt ieder verzoek, is de expertise niet in huis? Manni Management & Advies helpt u bij de zoektocht naar de juiste partner. De slogan van Manni Management & Advies is niet voor niets: Samen met elkaar
Manni Management & Advies heeft als doel het totaal kunnen ontzorgen van uw behoefte.

Diensten

Heeft u interesse in een van de diensten, stuur een e-mail naar info@mmabv.nl en kom in contact met Manni Management & Advies. Allereerst vindt er een vrijblijvend gesprek plaats, hierbij bepalen we samen wat het best past bij uw wens(en). Als hier overeenstemming is bereikt wordt er een offerte opgesteld waarin prijsafspraken worden gemaakt aangaande de overeenkomst. Dit is afhankelijk van uw vraag en kan zich uiten in een urenbegroting, projectprijs of abonnementsvorm.

Partnership

Manni Management & Advies is een partner gedreven organisatie, wat betekent dit voor ons? Het versterken van elkaar door diensten onderling uit te besteden met als doel het beste voor de klant eruit te halen. Hoe ziet een partnership eruit? Stuur een e-mail naar info@mmabv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse of vragen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Algemene voorwaarden

Hier kunt u onze algemene voorwaarden bekijken of dowloaden.

Download